Skip to main content

Nieuwe website Wijhe'92 door MITSN.nl

MITSN werkt graag met lokale partijen, sinds kort ook voet- en handbalvereniging Wijhe’92.
Wijhe’92 is een gezonde, actieve sportvereniging, die genoeg activiteiten biedt met als doel het iedereen naar zijn of haar zin te maken. Sporten staat ook bij MITSN hoog in het vaandel en daarom was het voor ons een makkelijke beslissing om een samenwerking met Wijhe’92 aan te gaan. Afgelopen jaar hadden we al het genoegen om de website voor tennisvereniging ATC Wijhe te ontwikkelen.

De nieuwe website

MITSN creĆ«erde voor Wijhe’92 een nieuwe website. Bekijk de site op: https://wijhe92.nl/

De oude website was al bijna 8 jaar al niet meer vernieuwd. Het was lastig om de juiste informatie te vinden en de website werkte niet lekker op verschillende apparaten. Sinds de nieuwe site heeft Wijhe’92 weer een overzichtelijke website en straalt het geheel rust uit. Het behoudt van de club identiteit was erg belangrijk en dat is meer dan gelukt! Met de duidelijke rood-wit kleuren hebben we dit goed in toon gehouden! Wijhe’92 is enorm tevreden met het resultaat en wij willen hen graag als referentie aandragen.

Is jouw website ook aan vernieuwing toe? Neem dan contact op via ons contactformulier, email of bel ons direct! Wij zorgen dan voor een persoonlijke aanpak. Wil je weten hoe wij zo’n project aanpakken? Klik dan op de onderstaande link!

Kijk hoe wij te werk gaan