Skip to main content

Het opzetten van een nieuwe website

Ben je toe aan een (nieuwe) website voor je bedrijf, organisatie of voor persoonlijk gebruik? In dit artikel zul je zien hoe wij hier bij MITSN te werk gaan!

Het voorstel

Na het eerste contact zal een voorstel worden geschreven, welke in een persoonlijk gesprek met u besproken kan worden!

De ontwikkeling

Nadat er een akkoord is om te starten zal de website opgezet worden. Tussendoor blijven we goed naar de klant luisteren om een zo volledig mogelijke website op te zetten.

Website live

De website wordt online gezet! Nadat de website online staat zorgen wij ervoor dat deze up-to-date blijft en zorgen wij ervoor dat uw website goed vindbaar blijft op zoekmachines als Google.

1. Het voorstel

1

Eerste contact

Bij het eerste contact (via telefoon, mail of op gesprek) zullen we de wensen voor de website naar boven halen.
2

De offerte

Nadat het eerste contactmoment is geweest zullen wij een uitgebreide offerte opsturen waarin de eisen, onze werkwijze en de offerte zelf aan bod komen.
3

Bespreken plan

Nadat de offerte is opgestuurd, zal er een projectplan worden samengesteld waarin o.a. een tijdlijn van het ontwikkelproject wordt opgezet. De offerte en het projectplan worden besproken in een persoonlijk gesprek voor de start van de ontwikkelfase.
Je website bij MITSN

Wil je ook vrijblijvend een offerte aanvragen voor een website? Neem gerust direct contact op via telefoon of mail via info@mitsn.nl.

2. De ontwikkeling

De ontwikkeling van een website in fases opgesplitst

Door gebruik te maken van verschillende fases kunnen we het project niet alleen goed inplannen en het project structuur geven; Ook kunnen we hiermee de huidige staat van de ontwikkeling goed met de klant bespreken.

Op deze manier kunnen we de wensen van de klant op een goede wijze realiseren en zullen we gedurende het project altijd naar feedback en eventuele wijzigingen blijven vragen.

Opzet

Een eerste opzet van de lay-out en homepage om te bespreken met de klant.

Concept

De lay-out, homepage en pagina's worden verder opgezet en ingericht.

Uitwerking

De website teksten, afbeeldingen en pagina's zullen verder worden opgevuld.

Afronding

Samen met de klanten zetten we de laatste puntjes op de i voordat de site live gaat.

3. Website live

Gefeliciteerd! De website staat online!

Nu zie je waarom de keuze voor professioneel webdesign van belang is! Of waarom MITSN de juiste keuze is voor uw bedrijf/website. Een volledige website geheel op basis van je wensen. Nu de website online staat kunnen we verder om deze zo actueel mogelijk te houden.

4. Vervolg, onderhoud, SEO & Marketing

We blijven met u in contact om de website actueel te houden

Wij houden uw website up-to-date en verzorgen dagelijks uw backups

Wij zorgen voor een goede online vindbaarheid

Ook voor uw online marketing kunt u bij ons terecht

Heb je nog vragen over ons? Of wil je graag verder met de start van je nieuwe website? Met veel plezier helpen wij om samen met u een website op te zetten waar zowel u, uw klanten / bezoekers en wij tevreden en trots op kunnen zijn!